Köpvillkor

KÖPVILLKOR 

Följande villkor gäller för köp från mymarvellous.com. När du använder webbplatsen eller köper från vår onlinebutik görs ett avtal mellan dig och MM Socks & Accessories AB (My Marvellous®). Vi uppmuntrar alla kunder att läsa och göra sig medvetna om dessa villkor. Observera att det kan finnas skillnader i färgåtergivning för våra bilder och vi kan inte garantera att färgerna du ser på skärmen exakt matchar deras verkliga utseende.

ORDERBEKRÄFTELSE

Vid beställning skickas en orderbekräftelse till den angivna e-postadressen. Var noga med att ange rätt e-postadress när du beställer. Du ansvarar för att leveransadressen är korrekt och fullständig. Om du inte får en orderbekräftelse via e-post, kontakta oss innan du gör en ny beställning på info@mymarvellous.se


BETALNINGSMETODER

Vi accepterar betalning med kreditkort, betalkort eller PayPal. Följande kort kan användas: VISA, Mastercard och American Express.

PRIS

Alla priser är inklusive moms. Alla priser visas exklusive fraktkostnader. Fraktkostnaderna varierar beroende på land. Alla priser anges i SEK. Ytterligare avgifter och skatter kan tillkomma vid köp från ett land utanför EU. Vänligen kontakta tullen i ditt land för att ta reda på om andra avgifter kan tillkomma.

FRAKT

Varor skickas vanligtvis inom fem arbetsdagar, måndag-fredag (ej helgdag) förutsatt att produkten finns i lager. Med Postens Varubrev anländer din leverans vanligtvis inom tre arbetsdagar. Vi ansvarar emellertid inte för fraktföretagets hantering av produkt då det ligger utanför vår kontroll. Vi står inte något ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar orsakade av dem.


RETURER & UTBYGGNINGAR

Rätten att returnera och / eller ersätta beställda varor gäller alla privata konsumenter, under förutsättning att detta görs inom 30 dagar efter beställningsdatumet. Detta gäller endast om My Marvellous® har meddelats inom denna period och om produkten kan returneras i samma skick som den mottogs. Kontakta oss för rätt åtgärd. Ange ditt ordernummer i all korrespondens. Använd vårt kontaktformulär eller skicka ett e-postmeddelande till info@mymarvellous.se. Konsumenten betalar för returfrakten och du är ansvarig för leveransen tills leveransen anländer till oss. På grund av detta är rekommendationen att du skickar paketet spårbart. Vid återbetalning avänder vi oss av samma betalningsmetod som du använde för den ursprungliga transaktionen. Om villkoren för returer inte uppfylls förbehåller vi oss rätten att avslå returer eller ersättningsvara. Om My Marvellous®-produkter köps utanför www.mymarvellous.se, hanterar vi inte returer och ersättningar för dessa. Istället hänvisar vi direkt till butiken där du köpte din produkt. Objekt som köpts i vår e-handel kan inte returneras eller bytas ut hos några av våra återförsäljare.

FELLEVERANS

Vid utebliven leverans ska du kontakta oss så snart som möjligt. När du kontaktar oss måste du ange ditt namn, adress, ordernummer och en beskrivning av ditt ärende. Det är ditt ansvar att se till att leveransadressen är korrekt. Använd kontaktformuläret på vår webbplats eller skicka ett e-postmedde så åtgärdar vi problemet tillsammans.


IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Alla immateriella rättigheter på webbplatsen ägs av MM Socks & Accessories AB / My Marvellous®. Användning av webbplatsen eller dess innehåll, inklusive kopiering eller lagring av innehållet för kommersiella ändamål, är förbjudet utan tillstånd från MM Socks & Accessories AB. På webbplatsen www.mymarvellous.se kan det finnas användargenererat innehåll från till exempel sociala medier. Vi ställer inte krav på äganderätt till sådant innehåll (foton, videor etc.) och tar inte heller juridiskt ansvar för detta. Vid misstänkt upphovsrättsintrång eller andra rättigheter, eller om du på annat sätt kränks av sådant innehåll, vänligen kontakta oss. Använd kontaktformuläret på vår webbplats eller skicka ett e-postmeddelande till info@mymarvellous.se.

ANVÄNDARINNEHÅLL

Webbplatsen www.mymarvellous.se, Instagram @mymarvellous2012, Facebook och LinkedIn kan innehålla användargenererat innehåll, till exempel applikationer på sociala medier. My Marvellous ställer inte krav på äganderätt till sådant innehåll (bilder, foton och videor etc.) och tar heller inget juridiskt ansvar för detta. Om du misstänker ett brott mot upphovsrätten, eller någon annan rättighet eller på annat sätt förolämpas av sådant innehåll, vänligen kontakta vår kundservice.


INTEGRITETSPOLICY

När du använder våra tjänster litar du på att vi hanterar din personliga information korrekt. Denna sekretesspolicy berättar vilka data vi samlar in, varför vi samlar in dem och vad vi använder informationen till. Din information samlas in när du gör ett köp eller registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Informationen består av ditt namn, adress, stad, postnummer, e-postadress och telefonnummer. Alla betalningar behandlas av verifierade och registrerade finansinstitut - vi har inte tillgång till, eller sparar, någon form av betalningsinformation. Mer information om detta finns här. Vi respekterar din integritet, skyddar din information och strävar efter att ge en säker och trevlig upplevelse när du handlar med oss. Vi delar aldrig information om våra kunder. Vi använder cookies för att erbjuda en bättre och mer personlig shoppingupplevelse. Om du har några frågor om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss på info@mymarvellous.se.

FORCE MAJEURE

My Marvellous® ansvarar inte för situationer orsakade av yttre omständigheter som krig, eld, blixtar, terroristattacker, arbetskonflikter, elektrisk / tele / datakommunikation eller annan kommunikation eller försening i underleverantörstjänster på grund av denna specifika situation. Sådana omständigheter ska utgöra skäl för befrielse från skadestånd och andra påföljder. Vid en sådan situation informeras kunden i början och i slutet av den aktuella situationen. Under en sådan omständighet, som varar längre än två månader, har både kunden och My Marvellous® rätten att avbryta köpet.

Copyright @ All Rights Reserved